Ştiri

CityZEN, prima mașină electrică a brașovenilor de la Allview. Costă 7.990 de euro

Allview, brandul braşovean lider în industria locală a electronicelor, a anunțat marţi lansarea oficială a modelului CityZEN, o mașină electrică dedicată în primul rând traficului urban și deplasărilor extraurbane scurte, care poate fi condusă de la 16 ani. Cvadriciclul este un model chinezesc BAW Yuanbao rebranduit și oferă până la 170 km autonomie.

Lansarea marchează extinderea activității cu o nouă linie de business, Allview Auto, care are ca obiectiv principal oferirea de soluții de mobilitate sustenabilă și accesibilă, răspunzând astfel, nevoilor critice de mediu ale societății și ale clienților.

Publicitate

Decizia de a deschide o nouă linie de business, este un pas firesc în dezvoltarea businessului nostru. În cei peste 20 de ani de activitate, compania s-a reinventat și adaptat continuu la tendințele globale, pentru a rămâne alături de clienți și pentru a le oferi soluții accesibile. Într-un domeniu de activitate aflat într-o permanentă schimbare și dezvoltare, este esențial nu doar să identifici domeniile și industriile în cadrul cărora un nou val de inovare este în plină desfășurare, ci și să identifici plusul de valoare pe care îl poți adăuga. Datorită istoriei companiei și a sinergiilor dintre diferitele activități, mărci specializate și competențe, credem că avem know-how-ul necesar pentru a avea un impact pe piața de e-mobility” a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.

CityZEN este alegerea ideală pentru șoferii începători, elevii de 16 ani+, cupluri sau ca al doilea vehicul al unei familii.

“Până la momentul lansării oficiale, modelul electric a fost prezentat în diferite contexte, oferindu-ne posibilitatea de a colecta feed-back-ul real al clienților. Reacțiile au fost extrem de pozitive, ceea ce ne întărește convingerea că acest model va ocupa un loc important în piață”, a adăugat Marketing Managerul Allview.

CityZEN, oferă dotări de segment superior, rămânând totuși accesibil. Modelul electric pune la dispoziție o gamă complexă de echipamente şi tehnologii care asigură un nivel înalt de confort și siguranță:

  • singurul sistem de camere din piață, cu vedere panoramică 360°, din categoria sa de preț
  • centru de infotainment cu două ecrane color de 10.25″ fiecare
  • comenzi pe volan (audio, volum, butoane preluare / închidere apel)
  • airbag șofer și caroserie cu întărituri din oțel
  • sistem detectare presiune pneuri
  • selector de viteze cu treaptă SPORT
  • portbagaj voluminos de 816 litri, ideal pentru serviciile de curierat la comandă
  • închidere centralizată cu telecomandă pe cheie
  • oglinzi retrovizoare electrice
  • închiderea și deschiderea geamurilor din telecomandă.

Pentru a răspunde așteptărilor clienților, modelul va avea un preț de vânzare de 7990 EUR (TVA inclus), preț valabil cu programul Rabla Plus, în condițiile menținerii valorii voucherului oferit în 2023.

Publicitate
Publicitate
banner we radio