Ştiri locale

Circulaţie rutieră îngreunată în judeţul Covasna din cauza viscolului

Traficul rutier este îngreunat miercuri pe anumite tronsoane ale DN11 Braşov – Bacău din cauza vântului puternic care viscoleşte zăpada, potrivit conducerii Secţiei Drumuri Naţionale Covasna.

Directorul Secţiei Drumuri Naţionale Covasna, Cristian Drincă, a declarat că viscolul creează probleme pe DN11, între Târgu Secuiesc şi intersecţia cu DN13E, respectiv sensul giratoriu de la Reci, unde este câmp deschis, iar vântul transportă zăpada pe carosabil.

„Pe toate drumurile naţionale din judeţ se circulă în condiţii bune, dar punctual, în anumite zone apar periodic probleme din cauza viscolului care transportă zăpada pe carosabil. Pe DN11, în zona Târgu Secuiesc sunt porţiuni cu câmp deschis, iar pe alocuri, pe 3-4 kilometri se depune periodic câte un strat de zăpadă. (…) Suntem pregătiţi şi intervenim ori de câte ori e nevoie cu utilaje cu lamă, avem grijă să menţinem viabilitatea drumurilor”, a declarat Drincă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române avertizează că în judeţul Covasna se circulă îngreunat din cauza viscolului pe DN11, între Târgu Secuiesc şi intersecţia cu DN13E (km 32-41) şi pe DN13E (km 32-38).

(Agerpres)

Foto arhiva

Publicitate
banner we radio