Info Trafic, Ştiri locale

Circulaţie îngreunată de viscol pe mai multe drumuri din judeţul Covasna

Circulaţia rutieră pe mai multe drumuri din judeţul Covasna este îngreunată din cauza viscolului care spulberă zăpada pe carosabil, informează reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov.

Potrivit acestora, din cauza viscolului se circulă cu dificultate pe DN 2D, de la limita cu judeţul Vrancea până în localitatea Tinoasa din judeţul Covasna, pe DN 10, de la limita judeţului Buzău până în localitatea Brădet, pe DN 11, din localitatea Chichiş până la limita cu judeţul Bacău, pe DN 11B, între localităţile Cătruşa din judeţul Covasna şi Cozmeni din judeţul Harghita, precum şi pe DN 11C Târgu Secuiesc – Bixad. 

Publicitate

De asemenea, viscoleşte pe DN 12 Sfântu Sfântu Gheorghe (judeţul Covasna) – Miercurea Ciuc (judeţul Harghita) şi pe anumite segmente ale DN 13E Sfântu Gheorghe-Zagon-Barcani-Întorsura Buzăului. 

Pe toate drumurile menţionate carosabilul este acoperit cu un strat de zăpadă frământată pe până la un centimetru, excepţie făcând DN 13E între localităţile Zagon-Barcani, unde este acoperit cu un strat de 4-5 cm de zăpadă bătătorită. 

În cursul zilei de marţi, Secţia Drumuri Naţionale Sfântu Gheorghe a acţionat cu 16 autoutilaje, fiind răspândite 43 tone sare pe DN 2D, DN 10, DN 11, DN 11B, DN 11C, DN 12 şi DN 13E, a precizat sursa citată. 

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio