Info Trafic, Ştiri locale

Ciocnire între două căruţe la Vâlcele. Doi copii au fost răniţi

La data de 11.10.2020, în jurul orei 16:00, Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe raza localității Vâlcele dintr-un atelaj hipo au căzut doi copii, care au suferit vătămări corporale.

În baza sesizării polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-au deplasat în locul indicat, ocazie cu care au identificat conducătorul vehiculului în persoana unui bărbat de 34 ani.

Publicitate

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce conducea vehiculul cu tracțiune animală pe D.N. 13 E, în localitatea Vâlcele, din direcția municipiul Sfântu Gheorghe către localitatea Araci, aceata a acroșat un alt vehicul cu tracțiune animală care era oprit pe partea dreaptă a sensului său de mers, în afara părții carosabile.

După impact, animalul și-a continuat deplasarea alergând necontrolat, astfel că din atelajul în cauză au căzut, în afara părții carosabile, cei doi minori, în vârstă de 10 respectiv 11 ani.

Aceștia au fost preluați și transportați de două echipaje medicale la spital în vederea efectuării de investigații medicale.

Cei doi conducători ai vehiculelor cu tracțiune animală au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Publicitate
banner we radio