Ştiri

Cinematograful 8D, una dintre suprizele pregătite la Superland Braşov

Copiii împreună cu părinții vor avea parte de o experiență deosebită în cinematograful 8D care se va deschide odată cu inaugurarea Superland, cel mai mare parc de distracții pentru copii din Europa.

Cinematograful are o vedere panoramică de 360 de grade, atracție ce de asemenea este unică în Europa la ora actuală. Acțiunea se va petrece în faţă, în spatele sau în lateralul dumneavoastră, astfel încât de la simpla vizionare a unui film pătrundem într-o lume interactivă ce ne va face să ne ţinem respiraţia pe toată durata experienţei.

Publicitate

În tot acest timp vom vedea insecte zburând pe lângă capul nostru, vom fi loviţi de frunzele bătute de vântul puternic sau chiar vom vedea o fantomă prietenoasă zburând prin noi.

„Este o experienţă unică pe care o vor avea copiii, care vor intra cu adevărat într-o lume a animalelor şi a fanteziei, vor fi parte în spectacolul care rulează. Am achiziţionat mai multe filme pentru cei mici, care se pretează unui spectacol 8D. Cei care vor veni la aceste tipuri de spectacole nu au cum să plece dezamăgiţi acasă”, spune Florin Păunescu, administratorul Superland.

Sala dispune de 30 de locuri rotative ce îi așteaptă pe spectatori la diferite genuri de filme incepand de la desene animate pana la filme istorice.

Această atracție este pusă în funcțiune de 12 proiectoare de ultimă generație împreună cu multe alte sisteme pentru a obţine efecte speciale:

Vântul – Ne va oferi impresia că zburăm cu un avion, că suntem într-un carusel sau chiar pe un vapor în mijlocul unei furtuni pe ocean

Apa – Vom trăi experienţa unei ploi sau chiar a unui val care se izbeşte de ţărm

Baloane – Vor oferi pe lângă experiența de 360 de grade efecte optice incredibile

Efecte lumini – Vor crea impresia de fulgere și alte fenomene care necesita lumini puternice

Miros – Diferite parfumuri adaptate scenelor din filme vă vor oferi o experiență de neuitat

Efecte fizice – Ne vor crea impresia că suntem pe iarbă sau că o insectă este la picioarele noastre

Vibrații și sunet – Alături de o imagine de o calitate excepționala, sistemul de sonorizare de ultimă generație oferă o profunzime a sunetului care ne va muta complet în interiorul acţiunii filmului.

\"superland

Publicitate
banner we radio