Ştiri

Cine sunt ucigașii și de ce a fost strangulată profesoara din Brașov

Profesoara de sport din Braşov găsită strangulată pe Transfăgărăşan ar fi fost ucisă de un nepot al acesteia pentru bani din moşteniri, respectiv câteva sute de mii de lei. Anchetatorii au ajuns la concluzia că nepotul profesoarei ar mai fi avut doi complici.

Profesoara de sport din Braşov ar fi avut sume mari de bani, de ordinul sutelor de mii de lei, din moşteniri, de care nepotul său, reţinut pentru omor, ar fi ştiut şi le-ar fi dorit pentru sine, potrivit Mediafax.

Publicitate

Nepotul femeii, alături de doi presupuşi complici din Zărneşti, ar fi pus la cale un plan prin care profesoara, constrânsă, să le spună unde ţine banii, însă, cum femeia a refuzat să le divulge secretul, ar fi omorât-o.

Profesoara de sport din Braşov a fost găsită moartă în 9 mai, cu urme de lovituri pe corp, pe Drumul Naţional 7 C – Transfăgărăşan, la aproximativ 15 metri de şosea. În 19 mai, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au decis reţinerea nepotului profesoarei, existând indicii că acesta ar fi omorât-o pe femeie, cu atât mai mult cu cât ar fi ameninţat-o de mai multe ori că o va ucide.

Joi, alţi doi bărbaţi din Zărneşti în vârstă de 23, respectiv 65 de ani, au fost reţinuţi pentru uciderea profesoarei, fiind suspectaţi că, alături de nepotul femeii au pus la punct un plan pentru a obţine bani de la aceasta.

Publicitate
Publicitate
banner we radio