Ştiri locale

Cinci noi linii de vaccinare anti-COVID în centrele din judeţul Covasna

Cinci noi linii de vaccinare anti-COVID-19 vor fi înfiinţate luna aceasta în trei oraşe din judeţul Covasna, a anunţat, miercuri, conducerea Direcţiei de Sănătate Publică.

Potrivit directorului instituţiei, Agoston Laszlo, aceste linii vor deveni operaţionale în cadrul centrelor deja existente în localităţile Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc şi staţiunea Covasna.

Publicitate

„Trei noi linii vor funcţiona în centrul de pe strada Daliei din Sfântu Gheorghe, unde acum există o singură linie, deci în total vor fi patru unde se va administra vaccinul Pfizer. În municipiul Târgu Secuiesc se va mai înfiinţa o linie de vaccinare în incinta stadionului, unde acum există una singură, tot pentru vaccinul Pfizer, iar în centrul din Covasna mai introducem o linie, deci vor fi două, una pentru vaccinul AstraZeneca şi una pentru Pfizer. Deci, locaţiile vor fi cele cunoscute, nu înfiinţăm centre noi, ci doar suplimentăm liniile de vaccinare din incintele acestora”, a declarat Agoston Laszlo.

Conform datelor postate pe site-ul Prefecturii Covasna, până miercuri, în cele 9 centre de vaccinare antiCOVID-19 din judeţ fuseseră vaccinate 28.117 de persoane.

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio