Sport

Cinci medalii pentru CSM Sfântu Gheorghe la Mondialele de Jiu-Jitsu din Abu-Dhabi

Sportivii Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe s-au întors acasă victorioși de la  Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu care se desfășoară în Abu-Dhabi, Emiratele Arabe Unite, aceștia adăugând la palmaresul clubului încă 5 medalii din care o medalie de aur, 2 medalii de argint și 2 medalii de bronz cu 6 sportivi participanți.

Chiar dacă aceste Campionate Mondiale de Ju-Jitsu continuă în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite sportivii de la CSM Sfântu Gheorghe s-au întors acasă încununați de succes: Oltean Veronica Elena a reușit performanța de a câștiga medalia de aur și titlul de Campioană Mondială  Fighting, cat. U16 -44 , dar și medalia de argint și titlul de Vicecampioană Mondială Ne-Waza, cat. U16 -44, Bogluț Adrian Lucian locul II medalie de argint și titlul de Vicecampion Mondial la Fighting cat. -62 kg./U21 (tineret), în timp Lungu Brianna Andreea s-a clasat pe poziția a treia a podiumului de premiere, obținând o binemeritată medalie de bronz Fighting U16 -52, respectiv Pavel Denis medalie de bronz, locul III la cat. -56/U21 ani (tineret). O evoluție bună cu meciuri câștigate au avut-o și Moga Mario Daniel la categoria de -66kg/U18 ani proba Fighting și Stănciuleasa Adrian Claudiu la cat. -55 kg /U16 ani proba de Ne-Waza chiar dacă aceștia nu au urcat pe podium. România clasându-se în acest moment pe locul 4 pe națiuni după Germania, Kazahstan și Grecia din 67 țări participante cu aproximativ 2000 sportivi participanți la toate probele de cadeți, juniori, tineret, seniori, master și pentru persoane cu dizabilități, la toate formele de ju- jitsu (fighting, ne-waza, duo-demonstrativ clasic și duo-demonstrativ-show).

Publicitate

“Noi suntem foarte mândri că la festivitatea de premiere în cadrul căreia, mulțumită primului loc pe podium ocupat de Oltean Veronica-Elena, Imnul de stat al României a răsunat  în  Zayed Sports City  din  Abu-Dhabi – Emiratele Arabe Unite și de faptul că sportivii de la CSM Sfântu Gheorghe au contribuit din plin la clasarea României pe poziția a patra pe națiuni participare. Mulțumim pe această cale tuturor acelora care au contribuit la obținerea acestor rezultate deosebit de bune inclusiv mass-media locală care a contribuit la mediatizarea acestui eveniment și a rezultatelor obținute de acești minunați sportivi de valoare”, a declarat antrenorul Petru Oltean.

Publicitate
Publicitate
banner we radio