Sport, Ştiri locale

Cinci meciuri amicale pentru Sepsi OSK în cantonamentul din Antalya

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va relua pregătirile pe 6 ianuarie, când marea parte a fotbaliştilor pregătiţi de Eugen Neagoe vor face primul antrenament din 2019 la baza proprie.

Stranierii sunt aşteptaţi pe data de 7 ianuarie. Deşi au fost multe speculaţii legate de o eventuală plecare a lui Ibrahima Tandia de la Sepsi, francezul va începe anul în Covasna şi sunt şanse foarte mici ca acesta să schimbe echipa până în vară. Mai mult, conducătorii celor de la Sepsi au semnat un nou contract cu atacantul de 25 de ani ce va intra în viguare din vara acestui an.

Publicitate

Până la confirmarea primelor transferuri cei de la Sepsi s-au despărţit oficial de jucătorul maghiar Daniel Prosser, iar atacantul Zsombor Veres va fi împrumutat la o echipă de liga a treia pentru a prinde mai multe minute. După reunirea de pe 6 ianuarie, jucătorii vor efectua vizita medicală şi se vor pregăti la baza proprie până pe 9 ianuarie.

Din 10 ianuarie, Eugen Neagoe şi elevii săi se vor afla în cantonament în Antalya până pe 25 ianuarie. În acestă perioadă vor disputa cinci meciuri de pregătire. Pe 13 ianuarie este programat testul cu turcii de la Sivasspor, pe 16 ianuarie va avea loc duelul cu Aktobe din Kazahstan, pe 20 se joacă meciul cu Mariupol din Ucraina, pe 22 Sepsi întâlneşte Haladas din Ungaria iar în ultimul meci din acest cantomanet gruparea din Covasna se duelează cu bulgarii de la Dunav Ruse pe 24 ianuarie.

Revenirea în ţară este programată pentru 25 ianuarie iar după două zile libere jucătorii vor începe antrenamentele în ţară. În primul joc oficial din 2019, Sepsi Sf. Gheorghe va întâlni în deplasare FC Voluntari pe 3 februarie de la ora 17.00.

Iată anunţul postat de Sepsi OSK:

„Jucătorii Sepsi OSK se vor reuni duminică la Sfântu Gheorghe pentru reluarea antrenamentelor. Potrivit directorului sportiv Bokor János componența lotului nu va suferi multe modificări, în acest moment singura certitudine fiind că Prosser Dániel se va întoarce la Academia Puskás, de unde a fost împrumutat clubului Sepsi OSK. De asemenea, cel mai probabil Veress Zsombor și Gabriel Dodoi vor pleca în perioada următoare de la Sepsi OSK, primul urmând să joace la echipa KSE Târgu Secuiesc. Dodoi a evoluat la Sepsi OSK sub formă de împrumut, de la CFR. „Suntem în discuţii cu câţiva jucători pe care îi dorim în lotul nostru, însă deocamdată nu putem să dăm nume până nu vom finaliza tratativele” – a spus Bokor János.

Jucătorii vor efectua luni și marți vizita medicală, după care Sepsi OSK va pleca pe 10 ianuarie într-un cantonament de 15 zile, în Belek (Turcia). Echipa noastră va disputa și cinci meciuri amicale cu echipe din Turcia, Kazahstan, Ucraina, Ungaria și Bulgaria.

Program:

13 ianuarie: Sepsi OSK – Sivasspor

16 ianuarie: Sepsi OSK – FC Aktobe

20 ianuarie: Sepsi OSK – FC Mariupol

22 ianuarie: Sepsi OSK – Szombathelyi Haladás

24 ianuarie: Sepsi OSK – FC Dunav Ruse.”

Publicitate
banner we radio