Ştiri locale

Cinci elevi din clasa a 12-a primesc burse din partea Primăriei Sfântu Gheorghe

Patru elevi de clasa a XII-a de la Colegiul Național „Székely Mikó” şi o elevă de la Liceul Teoretic „Mikes Kelemen”, care pe parcursul liceului au obținut rezultate deosebite la învățătură, vor primi în acest an burse de excelenţă în valoare de 3.000 lei din partea Consiliului Local Sfântu Gheorghe.

Lista cu numele elevilor câştigători şi punctajele obţinute de aceştia a fost publicată vineri pe site-ul Primăriei (AICI), contestaţiile putând fi depuse până în data de 13 decembrie (inclusiv) la Registratura instituţiei.

Publicitate

Beneficiarii Burselor Sfântu Gheorghe din acest an sunt: Krecht Hanna Regina (111,05 puncte); Tordai Ákos (93,47 puncte); Răduță Cristian (87,44 puncte) şi Pakucs-Damokos Tamás (71,98 puncte) toţi de la Colegiul Național „Székely Mikó”, respectiv Filip Dorka (82,97) de la Liceul Teoretic „Mikes Kelemen” din Sfântu Gheorghe.

Bursele Sfântu Gheorghe sunt acordate anual, începând din 2010, municipalitatea dorind astfel să încurajeze elevii din oraș să învețe, să se perfecționeze și să investească timp și energie în studiile lor.

Ceremonia de acordare a Burselor va avea loc în cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Local din acest an.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio