Info Trafic, Ştiri locale

Cinci accidente au avut loc pe raza județului Covasna în weekendul Crăciunului

Vineri dimineață, o femeie de 29 de ani din județul Bacău, care se deplasa cu un autoturism pe DN11, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, iar pe raza  localității Cernat, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul și a pătruns pe contrasens unde a lovit un ansamblu de vehicule care circula regulamentar. În urma evenimentului șoferița a suferit răni ușoare.

Tot vineri, în jurul orei 10:00, un bărbat de 42 de ani care conducea un autoturism pe bd. Gen. Grigore Bălan din Sfântu Gheorghe, a lovit o persoană care traversa strada pe trecerea pentru pietoni, în zona intersecției semaforizate cu strada 1 Decembrie 1918, mai exact, pe artera ce face legătura cu strada 1 Decembrie 1918. În urma acestui eveniment pietonul, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a fost rănit ușor.

Un alt accident ușor a avut loc în dimineața zilei de 24 decembrie, la intersecția DN11 cu DN 12 din localitatea Chichiș. Din cercetări s-a stabilit că șoferul unui autoturism, care circula dinspre Brașov către Sfântu Gheorghe, a efectuat virajul la stânga în intersecția menționată, fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar pe sensul opus și pe care l-a lovit.

Cinci persoane au fost rănite ușor în urma impactului: șoferul și doi pasageri din mașina care circula regulamentar, precum și doi pasageri aflați în celălalt autoturism.

Un alt accident ușor a avut loc în prima zi de Crăciun, în jurul orei 16:00, pe raza comunei Sita Buzăului. Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit că un tânăr în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul de teren tractând 3 sănii pe care se aflau 6 persoane. La un moment dat șnurul folosit la tractare s-a rupt iar săniile au ajuns în șanțul de pe marginea drumului unde au lovit un cap de podeț. În urma acestui eveniment doi tineri, unul de 22 de ani, celălalt de 29 de ani, au fost răniți ușor.

Ultimul accident s-a petrecut în seara de duminică în jurul orei 21:50, pe strada Kos Karoly din Sfântu Gheorghe. În acest caz, șoferița unui autoturism nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a derapat și a lovit o mașină parcată pe partea dreaptă a drumului și pe care a proiectat-o într-un alt autoturism, de asemenea parcat.

În urma evenimentului pasagera aflată pe locul din dreapta față a fost rănită grav.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio