Ştiri

Cheloo de la Paraziţii, înţelegere cu procurorii pentru acuzaţiile de trafic de droguri

Cheloo, fondatorul trupei Paraziții, a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției în dosarul în care este acuzat de procurorii DIICOT Ploiești de trafic de droguri de risc. Cătălin Ștefan Ion (numele real al artistului, n.r.) a negociat cu procurorul de caz o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Conform procedurilor, dosarul privind acordul de recunoaștere a vinovăției va intra în faza de judecată, instanța penală fiind cea care va decide în cele din urmă dacă pedeapsa stabilită va rămâne valabilă.

Publicitate

Dosarul lui Cheloo a fost înregistrat deja la Tribunalul Ploiești și are un prim termen de judecată în data de 17 mai.

Surse apropiate dosarului au declarat, miercuri, pentru Agerpres, că artistul a recunoscut comiterea infracțiunii de trafic de droguri în sensul oferirii prietenilor săi de droguri pe care acesta le deținea, fiind de acord cu pedeapsa de doi ani de închisoare cu suspendare.

Procurorii DIICOT Ploiești au efectuat, în luna martie a anului trecut, zece percheziții într-un dosar de trafic de droguri de risc (cannabis) și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, una dintre acestea vizând domiciliul rapperului Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, au declarat, la acel moment, surse judiciare.

Cheloo a fost ridicat de procurori și dus la sediul DIICOT din Ploiești pentru audieri, după ce în locuința sa din Breaza au fost găsite mai multe grame de cannabis. La percheziții s-au mai găsit cannabis în plicuri de hârtie, pe unul dintre ele fiind scris „Pentru domnul Cheloo”.

După audiere, artistul a fost lăsat să plece acasă, însă procurorii au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar.

Publicitate
banner we radio