Ştiri locale

Centrul Militar Covasna a lansat înscrierile la concursul „Armata prin ochii copiilor”

Cu ocazia Zilei Armatei României, Centrul Militar Covasna organizează o nouă ediție a concursului de desen „Armata prin ochii copiilor”. Competiția are loc în perioada 3 – 24 octombrie, și este adresată elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, înmatriculați la unitățile de învățământ din județul Covasna. Aceștia vor avea de realizat câte un desen pe hârtie A4, care să îi aibă ca protagonişti pe militarii români, tehnica militară, sau momentele care îi evocă pe militarii Armatei române şi faptele acestora de arme de-a lungul timpului.

Desenele înscrise în concurs vor fi fotografiate și postate pe pagina oficială de Facebook a Centrului militar judeţean Covasna (AICI), iar cele care vor aduna cele mai multe aprecieri (like-uri) din partea utilizatorilor rețelei vor fi premiați pe 25 octombrie, în cadrul ceremonialului dedicat Zilei Armatei Române.

Publicitate

„Câștigătorii concursului vor fi participanții care vor întruni cele mai multe aprecieri de tipul Like, în ordine strict descrescătoare, la data de 24 octombrie 2022, după ora 10:00. După stabilirea clasamentul final şi validarea acestuia, pe 24 octombrie 2022, ora 14:00, se vor anunța câştigătorii (locurile I, II și III) la numerele de telefon lăsate pentru contact, și pe pagina oficială de Facebook a Centrului Militar Judeţean Covasna. Premiile oferite în cadrul concursului vor fi înmânate pe data de 25 octombrie 2022, în cadrul ceremonialului dedicat sărbătoririi Zilei Armatei României.”, transmit organizatorii.

Participanții își vor putea înscrie desenele la sediul Centrului Militar Judeţean Covasna (Sfântu Gheorghe, str. Kos Karoly, nr. 3), de luni până vineri, între orele 08:00-16:00, termenul limită fiind data de 16 octombrie. În data de 17 octombrie, desenele înscrise în competiţie vor fi fotografiate și postate pe pagina oficială de Facebook a Centrului Militar Covasna, unde vor putea fi votate până în data de 24 octombrie.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio