Ştiri locale

Centrul de vaccinare de la Ștrandul Municipal, nefuncțional duminica aceasta

Inspectoratul Școlar Județean Covasna transmite că centrul de vaccinare amenajat în incinta Ștrandului Municipal din Sfântu Gheorghe nu va fi funcțional duminică, în data de 28 februarie.

Începând de miercuri, Centrul este pus la dispoziția cadrelor didactice din județul Covasna, care au vârste cuprinse între 18 și 55 de ani și doresc să se imunizeze împotriva virusului SARS-CoV-2 cu serul produs de Astra Zeneca.   

Publicitate

„Am fost anunțat că, din motive obiective, la Sfântu Gheorghe, centrul de vaccinare din clădirea Ștrandului municipal nu va funcționa duminică! (…)  Cei vizați să se vaccineze până sâmbătă după masă!” se arată într-o postare pe site-ul IȘJ Covasna.

Etapa specială de vaccinare a cadrelor didactice a demarat miercuri, în județul Covasna, potrivit ultimelor raportări, fiind înscrise aproximativ 240 de cadre didactice pe listele speciale.

Alte aproximativ 320 de cadre didactice au fost deja vaccinate cu una sau cu ambele doze.

Față de celelalte etape ale campaniei naționale de imunizare, programarea nu se face pe platforma dezvoltată de STS.

Astfel, listele cu angajații care doresc să se imunizeze sunt centralizate de fiecare unitate de învățământ, și trimise către IȘJ, care le comunică mai departe Direcției de Sănătate Publică.

(Ioana Ardeleanu)

Foto: covasnamedia.ro

Publicitate
banner we radio