Ştiri locale

Centrul comercial Sepsi Value Centre împlinește doi ani de activitate

Centrul comercial Sepsi Value Centre împlinește doi ani de activitate. Cu această ocazie, centrul comercial Sepsi Value Centre organizează sâmbătă, 18 martie 2023, un eveniment aniversar în cadrul căruia sunt pregătite ateliere de creație pentru copii, spectacol de dans al Asociației “Love to Dance”, concert de muzică ușoară al Palatului Copiilor Sfantu Gheorghe și multe alte surprize.

Programul aniversar începe la ora 11:00 cu ateliere de creație și jocuri interactive pentru copii, continuându-se apoi, de la ora 12:00 cu spectacolul muzical al tinerilor din cadrul Palatului Copiilor și show de dans al Asociației “Love to Dance” antrenată de Molnar Eniko, face-painting, modelare de baloane. De la ora 15:00 ne vom distra cu Bubble Airship, un vehicul cu baloane de săpun uriașe.

Publicitate

În perioada 18 – 26 martie 2023, Sepsi Value Centre organizează și campania “La bunătăți cumpărate, ai haine premiate”. Astfel, persoanele care în perioada 18 – 26 martie fac achiziții de minimum 100 lei (pe un bon fiscal) de la hypermarketul Carrefour din cadrul centrului comercial, pot câștiga vouchere de cumpărături utilizabile la curățătoria Rufărie din cadrul Sepsi Value Centre.

“Al doilea an de funcționare a centrului comercial Sepsi Value Centre a fost unul dinamic, plin de evenimente cu și pentru comunitatea locală. Anul 2022 a fost anul în care ne-am alăturat proiectelor locale din domeniul culturii, sportului și a entertainment-ului, fiind parteneri ai Zilelor Sfântu Gheorghe, Turul Tinutului Secuiesc, al spectacolului “István, a király”, Sepsi Tabako Festival și Pulz Art. În acelasi timp, am creat, la Sepsi Value Centre, un nou punct focal de desfășurare al evenimentelor dedicate tuturor membrilor familiei, un loc care să adreseze nevoile tuturor locuitorilor, oferind o gamă largă de magazine potrivite pentru întreaga familie, relaxare pentru adulți și distracție pentru copii. Dorim să fim mereu alături de comunitatea noastră iar cu ocazia aniversării de doi ani a centrului comercial Sepsi Value Centre dorim să sărbatorim împreună și să aducem bucurie tuturor.” – a declarat Lucian Florin Pelepco, administratorul centrului comercial Sepsi Value Centre.

Publicitate
banner we radio