Ştiri locale

Centrele de vaccinare anti-COVID-19 din judeţul Covasna îşi reduc activitatea. Programul lunii august

Centrele de vaccinare din judeţul Covasna îşi reduc activitatea în luna august ca urmare a scăderii incidenţei cazurilor de COVID-19 şi a interesului populaţiei pentru vaccinare.

Potrivit conducerii Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, centrul de vaccinare aflat în incinta vechiului sediu al Direcţiei de Asistenţă Socială de pe strada Daliei din Sfântu Gheorghe va fi deschis zilnic între orele 8-14, în timp de centrul de vaccinare aflat în Căminul Cultural Brădet-Întorsura Buzăului va funcţiona luna viitoare doar 8 zile, respectiv în 5, 10, 14, 17, 21, 24, 28 şi 31 august, între aceleaşi ore.

Publicitate

Centrul de vaccinare din oraşul Baraolt va fi deschis trei zile pe săptămână, marţi, joi şi sâmbătă între orele 8-14, centrul din oraşul Covasna, luni şi joi între orele 15-21, iar cel aflat în sala polivalentă din municipiul Târgu Secuiesc va avea activitate în perioada 1-10 august, precum şi în zilele de 27 şi 29 august între orele 8-12, dar va fi închis în perioada 11-27 august.

Potrivit datelor postate joi pe pagina de internet a Prefecturii Covasna, de la debutul pandemiei, în judeţ s-au raportat 8.564 cazuri de COVID-19, iar în prezent se mai înregistrează un singur caz activ, în localitatea Vâlcele.

În centrele de vaccinare din judeţ au fost administrate până în prezent 73.840 de doze, din care 32.517 în rapel, iar în cabinetele medicilor de familie au fost efectuate 3.898 de vaccinări care nu necesită rapel.

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio