Ştiri

Cele mai infidele zodii

Dacă, în căutarea partenerului perfect, ai dat peste reprezentanţii acestor zodii atunci ar trebui să ai mare grijă.

BERBEC (21 MARTIE – 20 APRILIE)

Publicitate

Berbecul este independent si impulsiv si actioneaza de multe ori fara a se gandi la consecintele actiunilor lor. Le place aventura, iar acest lucru se traduce prin numerosi parteneri amorosi si numerose infidelitati.

GEMENI (22 MAI – 21 IUNIE)

Gemenii sunt indrazneti si curiosi. Le plac situatiile incitante, chiar si sa se afle in pericol. De asemenea, nu se dau in laturi de la jocuri, fie ca sunt erotice sau pur si simplu pun pe jar inimile celor din jur. Se plictisesc repede de un partener atunci cand relatia incepe sa devina monotona iar sexul o rutina.

LEU (23 IULIE – 23 AUGUST)

Leul este un perfectionist si mereu in cautarea partenerului perfect. Din pacate, putine relatii sunt perfecte. Atunci cand Leul descopera ca partenerul lui nu poate sau nu mai vrea sa tina pasul din punct de vedere sexual si intelectual, va merge mai departe fara sa se uite inapoi. Regele junglei se mandreste de obicei cu numerosi iubiti si multe relatii.

SCORPION (24 OCTOMBRIE – 22 NOIEMBRIE)

Scorpionii sunt cele mai puternice semne zodiacale si adora si cauta sa obtina cat mai multa putere. Iti va fi foarte greu sa cunosti cu adevarat un nativ Scorpion deoarece isi ascund cu mare abilitate sentimentele. O relatie cu un Scorpion poate fi dificila deoarece acesta crede ca numai el are dreptate si nu este dispus sa ierte nimic. In clipa in care vei incepe sa ii faci reprosuri, Scorpionul va cauta relaxarea alaturi de altcineva, chiar daca nu va pune capat relatiei cu tine.

SAGETATOR (23 NOIEMBRIE – 23 DECEMBRIE)

Sagetatorul este un spirit liber care detesta regulile ceea ce implica si restrictiile inerente care apar intr-o relatie monogama. Acest semn zodiacal adora sa exploreze – orice domeniu – ceea ce include numeroase aventuri in zona relatiilor si sexului.

VARSATOR (21 IANUARIE – 18 FEBRUARIE)

Un semn zodical imprevizibil, care adora sa flirteze. Este o persoana independenta si neconventionala. Nativii Varsator se vor tine departe de casatorii si relatiile serioase deoarece le considera plictisitoare.

PESTI (19 FEBRUARIE – 20 MARTIE)

Cel mai sensibil semn zodiacal, Pestii duc mereu batalii cu emotiile lor interioare. Pestii traiesc in propria lor lume si le este dificil sa duca la bun sfarsit sarcinile din lumea reala, ceea ce include si atributiile care le revin intr-o relatie. Se simt dezamagiti atunci cand partenerul sau relatia nu se ridica la nivelul fanteziilor lor si sunt tentati sa caute in alta parte pana cand isi vor gasi jumatatea perfecta.

Publicitate
banner we radio