Ştiri locale

Cea mai mare pârtie de schi din judeţul Covasna va fi deschisă pe 30 decembrie

Pârtia, aflată acum în probe, a fost realizată printr-o investiţie privată între localităţile Barcani şi Valea Mare şi are o lungime de aproape 600 de metri, fiind cea mai mare pârtie de schi funcţională din judeţul Covasna.

Pârtia, dotată cu un schi-lift cu 70 de locuri şi instalaţie de nocturnă, va fi deschisă oficial pe data de 30 decembrie. La baza pârtiei a fost amenajat şi un pub pentru turişti.

Noua pârtie va avea program de funcţionare între orele 12 şi 21 de luni până joi şi între orele 9-21 de vineri până duminică şi va fi deschisă şi în prima zi din noul an.

O urcare cu teleschiul va costa 3 lei pentru copii şi 4 lei pentru adulţi, iar abonamentul va fi de 60 de lei pentru copii şi 80 de lei pentru adulţi pentru o zi întreagă şi fără limitarea numărului de urcări.

În urmă cu câţiva ani, investitorul Ioan Oprea a realizat în vecinătatea acestei pârtii şi un lac de agrement şi pescuit sportiv pe o suprafaţă de 7 hectare, unde iarna se poate pescui la copcă.

În judeţul Covasna se mai poate schia în staţiunea Şugaş Băi, pe o pârtie în lungime de aproape 250 de metri, dotată cu teleschi şi instalaţie de nocturnă.

(radiomures.ro)

Foto arhiva

Publicitate
banner we radio