Ştiri locale

Căutați de polițiștii covăsneni pentru furt din bancomat

UPDATE IPJ Covasna ora 17! Referitor la informarea de presă anterioară privind cele două persoane căutate de polițiști în vederea stabilirii răspunderii judiciare în cadrul cercetărilor derulate într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, vă informăm asupra faptului că cele două persoane au fost identificate. Acestea s-au prezentat la sediul poliției, prejudiciul în cauză fiind recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Comunicarea iniţială de la IPJ Covasna:

Publicitate

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că la data de 15.11.2022 o femeie s-a deplasat la un A.T.M. aparținând unei unități bancare amplasată în exteriorul complexului commercial Șugaș din municipiului Sfântu Gheorghe, în vederea efectuării unei tranzacții, respectiv retragerea unei sume de bani.

Ulterior finalizării tranzacției, persoana în cauză a procedat la ridicarea cardului bancar, fără a prelua suma retrasă.

La scurt timp, o persoană necunoscută, respectiv o femeie de 50-60 de ani si-a însușit, pe nedrept, suma de aproximativ 1900 de lei. Aceasta era însoțită de un bărbat, ulterior aceștia părăsind zona.

Femeia în cauză avea părul tuns scurt și era îmbrăcată cu o geacă de culoare roz, pantaloni de culoare roșie, având pantofi de culoare închisă. Bărbatul care o însoțea purta pe cap o pălărie de culoare închisă, îmbrăcat cu o geacă de culoare roșie, pantaloni de culoare albastră, având pantofi de culoare închisă cu dungi albe.

Întrucât, până la acest moment, persoanele în cauză nu au fost identificate în vederea stabilirii răspunderii judiciare, pentru buna desfășurare a urmăririi penale, rugăm cetățenii care pot furniza informații cu privire la identitatea persoanelor bănuite să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să contacteze Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe – Biroul de Investigații Criminale tel: 0267 307 400 interior 20257.

Totodată, informațiile referitoare la cazul prezentat pot fi transmise și pe adresa de email dispecerat@cv.politiaromana.ro .

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio