Ştiri locale

Câteva povești în jurul lumii. Spectacol de teatru educațional la TAM de Ziua Copilului

În data de 1 iunie, de la ora 12.00, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Teatrul „Andrei Mureșanu” vă invită la un experiment inedit de teatru educațional, la spectacolul „Câteva povești în jurul lumii”, realizat cu participarea elevilor din șase școli din județul Covasna.

După câteva luni de muncă în 6 școli, activitate coordonată de actrițele Mirela Bucur, Alexandrina I. Costea, Fatma Mohamed, Camelia Paraschiv, Elena Popa, Anna Popa, suntem gata să vă prezentăm rezultatul! Un spectacol de 2 ore, în a cărui distribuție sunt copiii de la Liceul de Artă „Plugor Sándor”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”, Liceul Teoretic „Székely Mikó”, Școala Generală „Váradi József” și Liceul Teoretic „Kőrösi Csoma Sándor” din Covasna.

Publicitate

Copiii vă vor conduce într-o expediție artistică în jurul lumii!

Evenimentul din data de 1 iunie marchează finalul unei perioade de lucru cu acești copii și în același timp, este un spectacol de sine stătător, pe care-l oferă Teatrul Andrei Mureșanu cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Biletele au fost puse în vânzare la Biroul de organizări evenimente, la casieria teatrului și online, prin Biletmaster.ro

Teatrul Andrei Mureşanu

– Biroul de presă –

Publicitate
banner we radio