Ştiri locale

Cât de bine cunoşti Zilele Sfântu Gheorghe? Sepsi360.ro a lansat un concurs cu premii!

Cât de bine cunoşti Zilele Sfântu Gheorghe? E întrebarea la care afli răspunsul participând la chestionarul lansat de Primărie pe site-ul www.sepsi360.ro, unde a început un nou quiz cu premii, o ediţie specială de zilele oraşului.

Dacă răspunzi corect la toate cele 10 întrebări, poţi câştiga prin tragere la sorţi bilete la evenimentele de la Zilele Sfântu Gheorghe (23-30 aprilie).

Publicitate

Intră AICI şi răspunde corect la chestionar până pe 17 aprilie ca să intri în tragerea la sorţi.

În luna februarie, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a lansat un nou site interactiv de informare și turism al orașului – www.sepsi360.ro – unde puteți face un tur virtual de 360 de grade al orașului și împrejurimilor sale, descoperind patrimoniul construit, facilitățile de recreere, viața culturală și sportivă, bisericile, statuile, spațiile publice, facilitățile de cazare și de alimentație publică.

Site-ul sepsi360.ro, unic în România, este disponibil în limbile română, maghiară şi engleză, şi oferă o experiență imersivă și unică pentru utilizator, cu imagini bogate și actuale în peste 120 de locații, 434 de panorame aeriene, hartă, sunet de la fața locului, 15 videoclipuri la 360 de grade, descrieri, detalii de contact și un joc de tip quiz, punând Sfântu Gheorghe și împrejurimile sale imediate într-o nouă perspectivă.

Publicitate
banner we radio