Ştiri locale

Căsătorii de o zi la Târgul de nunţi Sepsi Wedding din Sfântu Gheorghe

Aproape 70 de expozanţi vor participa la ediţia din acest an a Târgului de nunţi şi evenimente Sepsi Wedding, ce va avea loc în luna februarie în municipiul Sfântu Gheorghe, după o întrerupere de doi ani cauzată de pandemie, au anunţat, luni, organizatorii.

Potrivit acestora, la târg vor participa firme specializate, precum şi de servicii conexe, respectiv proprietari de restaurante, saloane de coafură, florării, fotografi, decoratori şi creatori de modă.

Şi anul acesta vor fi oficiate căsătorii de 24 de ore, în stil Las Vegas.

„Cum te vei simţi când veţi sta faţă în faţă, vă veţi ţine de mâini şi vă veţi face jurăminte pentru întreaga viaţă? Vei plânge sau vei rămâne fără cuvinte? Trăieşte experienţa. Vă puteţi organiza repetiţia de nuntă la Expoziţia de nunţi Sepsi. Nu este o nuntă oficială, este doar un joc, dar din toate punctele de vedere seamănă cu o adevărată ceremonie. Vei împrumuta un buchet de flori şi un inel şi ţi se va face o fotografie”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sepsi Wedding, unul dintre cele mai mari târguri din Transilvania specializate pe nunţi şi alte evenimente, va avea loc în perioada 11-12 februarie la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe.

La ultima expoziţie, organizată la începutul anului 2020, au participat aproape 1.000 de persoane.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio