Ştiri locale

Caravana DigiConstruct ajunge în judeţul Covasna. Sesiune de informare despre surse de finanțare și competențe digitale în domeniul construcțiilor

Caravana DigiConstruct ajunge în județul Covasna. Firmele din domeniul construcțiilor sunt așteptate să participe miercuri, 19 aprilie, la o sesiune de informare cu privire la sursele de finanțare și cursurile de competențe digitale disponibile, organizată de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna, în parteneriat cu Federația Patronatelor Societăților Din Construcții (FPSC).

Potrivit organizatorilor, prin proiectul DigiConstruct, executanții, proiectanții, arhitecții, producătorii de materiale de construcții, dar și angajații acestora, pot beneficia de cursuri gratuite de formare profesională în domenii de actualitate, cum ar fi: Cybersecurity, social media pentru afaceri, comunicare în mediul digital, business intelligence sau building information modeling (BIM).

Evenimentul va avea loc în data de 19 aprilie, între orele 10:30 și 13:30, la sediul CCI Covasna din Sfântu Gheorghe, str.Oltului nr.17. Agenda evenimentului este disponibilă AICI. 

DigiConstruct este un program multiregional, cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, și de derulează la nivel național, în perioada noiembrie 2022 – decembrie 2023, în special în regiunile mai puțin dezvoltate ale României. Mai multe detalii despre program AICI.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio