Ştiri locale

Campionatul regional de sărituri peste obstacole, sâmbătă, la Câmpul Benedek

Pasionații de echitație sunt invitați sâmbătă, de la ora 10:00, la etapa a II-a a Cupei regionale de sărituri peste Obstacole, organizată de Clubul de Echitație Vadon. Competiția, ajunsă la cea de a IX-a ediție, are loc la Câmpul Benedek, spre Vâlcele, unde participanții vor concura în cinci categorii. Călărețul care a obținut cele mai multe puncte pe categorii de-a lungul rundelor va fi desemnat câștigătorul Campionatului Regional.

Conform organizatorilor, copiii sub 10 ani și începătorii pot participa la concursul de îndemânare, iar călăreții experimentați vor concura la probele de sărituri peste obstacole în categoriile 70-80 cm, 90-100 cm și 100-110 cm (combinat).

Potrivit regulamentului, caii înscriși în concurs trebuie să aibă pașaport valabil, să aibă vaccinurile și testele la zi și să fie sănătoși.  

„Comitetul de organizare nu își asumă responsabilitatea pentru starea de sănătate a cailor care participă la concurs și nici pentru eventualele accidente care pot apărea la fața locului, siguranța fiecărui cal fiind responsabilitatea proprietarului (…) Juriul și medicul veterinar de serviciu vor descalifica din competiție caii nesănătoși sau care șchiopătează”, transmit organizatorii.

Intrarea la eveniment este gratuită pentru spectatori.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio