Ştiri locale

Campionat de puzzle la Sfantu Gheorghe

Municipiul Sfântu Gheorghe va găzdui luna viitoare un campionat de puzzle, la care pot participa echipe de câte trei persoane din toată ţara.

Evenimentul este organizat de o companie din Sfântu Gheorghe profilată pe producţia de puzzle-uri, jocuri educative, creative şi jocuri de societate, care va marca în acest fel 15 ani de activitate.

Publicitate

„Anul acesta compania noastră împlineşte 15 ani de funcţionare şi dorim să sărbătorim acest eveniment împreună cu clienţii noştri. Am început activitatea cu fabricarea de puzzle-uri când cererea pentru astfel de produse era deosebit de modestă în România. În acest an ne-am extins colecţia de puzzle-uri cu peste 60 de imagini noi. În acest moment avem una dintre cele mai vaste colecţii de puzzle-uri din Europa, iar produsele noastre sunt comercializate cu succes atât în România, cât şi în alte peste 20 de ţări din lume”, a declarat Petrovics Agnes, reprezentanta companiei.

Campionatul de puzzle va avea loc în perioada 28-29 mai la Sfântu Gheorghe, iar la acesta pot participa echipe formate din câte trei membri, care vor trebui să asambleze în timp cât mai scurt un puzzle de o mie de piese. Cu acest prilej vor fi organizate şi diverse activităţi pentru copii.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio