Ştiri locale

Campanie umanitară – haine de iarnă gratuite, la garderoba Teatrului „Andrei Mureşanu”

Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe demarează săptămâna aceasta o campanie umanitară în beneficiul persoanelor nevoiaşe, cărora le va oferi gratuit obiecte vestimentare de iarnă.

Directoarea instituţiei, Anna Maria Popa, iniţiatoarea campaniei „Învinge frigul cu TAM!”, a declarat că, începând din 9 ianuarie, garderoba teatrului va fi deschisă zilnic între orele 9-16, iar persoanele care au nevoie de haine groase le vor putea lua de pe un stativ special amenajat. Ea a mai menţionat că locuitorii municipiului Sfântu Gheorghe care doresc să se implice în această campanie pot dona câte o haină groasă.

„Eram la o cafea şi am văzut o poză dintr-o altă ţară, unde cineva pusese un stativ cu haine în faţa unui magazin şi anunţul \’ia o haină dacă ai nevoie de ea\’, respectiv \’lasă o haină dacă vrei să ajuţi\’. Mi-a plăcut ideea şi am preluat-o. Meteorologii anunţă temperaturi foarte scăzute pentru săptămâna viitoare, luni la Sfântu Gheorghe sunt prognozate minus 21 de grade Celsius, aşa că m-am mobilizat rapid. Deja, în câteva ore am adunat aproape 20 de haine, cojoace pe care le curăţ şi de luni le împart”, a declarat Anna Maria Popa.

Pe pagina de socializare a teatrului a fost postat următorul anunţ „Dacă ştiţi persoane care ar putea avea nevoie de haine groase, dar care nu au cum să afle de campania noastră şi nici nu au cum să ajungă la teatru să îşi ia haina, vă rog să ne comunicaţi persoana şi locul unde o putem găsi, iar voluntarii noştri îi vor livra haina la locaţia specificată”.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio