Ştiri locale

Campanie pentru sprijinirea adăposturilor de animale din județ

O pensiune canină din Sfântu Gheorghe, inaugurată la sfârșitul lunii mai, a lansat o campanie inedită pentru sprijinirea adăposturilor de animale din județul Covasna, și îi va răsplăti cu vouchere de 10% la serviciile de cazare și îngrijire a animalelor de companie pe cei care se vor alătura acestei cauze, donând alimente pentru câini și pisici, accesorii sau hăinuțe.

Campania „Tailsofgiving”, lansată de echipa Pet’s Academy, se va desfășura în perioada 1-31 iulie, și își propune să ajute Adăpostul pentru câini fără stăpân de la Câmpul Frumos, aflat în administrarea TEGA SA, Asociația AMY, Asociația pentru Protecţia Animalelor „Benji”, precum și Adăpostul „Lenard-Benji” din Târgu Secuiesc, acesta din urmă fiind primul adăpost pentru pisicile fără stăpân din România, inaugurat la începutul lunii iunie.

Publicitate

„Dorim să vă răsplătim, așadar, fiecare persoană care participă la această campanie va beneficia de un voucher de 10% care se poate înstrăina, valabil pentru orice serviciu de cazare sau îngrijire la pensiunea Pet’s Academy! Alătură-te nouă în această misiune nobilă de a oferi o șansă la fericire acestor suflete. Fiecare donație contează la fel de mult și poate face o diferență imensă”, transmit inițiatorii campaniei.

Donațiile vor putea fi făcute pe toată durata lunii iulie la sediul din Sfântu Gheorghe al pensiunii, str. Jókai Mór nr. 21, de luni până vineri, între orele 11:00 și 16:00.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio