Ştiri locale

Campanie IPJ Covasna: Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți!

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității și Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna, continuă Campania SELFIE-UL PE TREN NU IA LIKE-URI, IA VIEȚI.

Campania cu caracter preventiveste adresată călătorilor care folosesc transportul pe calea ferată și populației din zonele adiacente gărilor/depourilor, pentru informarea și conștientizarea populaţiei cu privire la riscurile determinate de nerespectarea unor reguli și norme de conduită în incinta stațiilor C.F., triaje și zonele adiacente.

Publicitate

Polițiștii au organizat acţiuni informativ-preventive în stațiile C.F. și în trenurile de călători, pasagerilor fiindu-le distribuite pliante ce conțin informații preventive referitoare la conduita ce trebuie adoptată în proximitatea căilor ferate și a stațiilor C.F.

Este foarte important să nu escaladați trenurile și să nu atingți cablurile electrice, șinele sau orice fel de instalație electrică și să nu staționați în proximitatea acestora!

Totodată, în stațiile C.F. sau în zonele adiacente căilor ferate nu traversați prin locuri nemarcate sau nesemnalizate, folosiți pasarele, pasaje și treceri pietonale și manifestați atenție sporită în momentul în care vă angajați în traversarea căilor ferate.

Publicitate
Publicitate
banner we radio