Ştiri locale

Campanie de vaccinare anti-Covid la deschiderea oficială a Pieței agricole din Barcani. Primăria așteaptă înscrieri

O Piață agricolă în cadrul căreia vor putea fi prezenți producători locali, comercianți de produse agricole, furaje și nu numai, va fi deschisă la sfârșitul acestei săptămâni la Barcani, în zona „Drumul Lădăuțiului”, informează Primăria comunei.

Piața va funcționa în fiecare duminică, între orele 10:00 și 16:00, cu respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului SARS-CoV-2, dar și a legislației impuse de ANSVSA și DSP.

Publicitate

Deschiderea oficială va avea loc în data de 7 noiembrie, iar în paralel Primăria Barcani are în plan amenajarea unui centru mobil de vaccinare anti-COVID, cu sprijinul DSP Covasna.

„În colaborare cu DSP, în cazul în care se înscriu suficiente persoane doritoare de a se vaccina împotriva SARS-CoV-2, o echipă mobilă de la un centru de vaccinare va fi prezentă în amplasamentul pieței agricole. Aștept în privat mesajele celor care doresc să se înscrie”, a transmis primarul comunei, Nicolae Pastor, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, Primăria nu va percepe taxă de participare la evenimentul care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio