Ştiri locale

Campanie de conștientizare a colectării selective, derulată de TEGA și în Baraolt

În perioada 27 septembrie – 1 octombrie, societatea de salubritate TEGA S.A., în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Sistem de management integrat al deșeurilor” în județul Covasna (ADI-SIMD), Organizații de Transfer de Responsabilitate (OTR-uri) și Primăria Baraolt vor demara o campanie de colectare selectivă a deșeurilor în localitatea Baraolt.

În general, rezultatele colectării selective din Baraolt sunt bune, însă este adevărat că în unele locații, de exemplu, colectarea selectivă și a deșeurilor biodegradabile mai lasă de dorit. Atitudinea oamenilor depinde de fiecare persoană în parte: unii respectă regulile de colectare selectivă, alții nu. În cazul blocurilor de locuințe, există mai multe variații și multe deșeuri nu sunt colectate în mod corespunzător. În cadrul acțiunii vom arăta rezultatele palpabile ale colectării selective cu un sac de pământ de flori obținut din deșeurile biodegradabile colectate din Sfântu Gheorghe și Baraolt.”, a declarat directorul TEGA, Máthé László.

Publicitate

Ca parte a campaniei de conștientizare, se vor distribui pământ de flori pentru persoanele care colectează deșeurile în mod corect, și se va oferi simultan și pliante și explicații despre importanța și modul colectării selective.

 

TEGA S.A.

Biroul de presă

Publicitate
banner we radio