Ştiri locale

Campanie caritabilă la Sfântu Gheorghe, pentru copiii din casele familiale

Cu mai puţin de două săptămâni rămase până la Crăciun, Clubul Sportiv Viitorul din Sfântu Gheorghe organizează o campanie caritabilă pentru ajutorarea copiilor din centrele de plasament și casele de tip familial de pe raza municipiului.

Donațiile pot consta în jucării, rechizite școlare, cărți de colorat, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și diferite sume de bani, care vor fi utilizate pentru realizarea unor pachete cu dulciuri.

Publicitate

Potrivit organizatorilor, donațiile pot fi făcute până în data de 21 decembrie, în punctele de colectare amenajate în școlile din municipiu, dar și la sediul Primăriei Sfântu Gheorghe şi la Biroul pentru tineret din cadrul Primăriei (strada Kőrösi Csoma Sándor nr. 5).

Pachetele cu daruri le vor fi distribuite în data de 22 decembrie celor aproximativ 50 de copii aflați în sistemul de protecție socială din municipiu.

„Strângerea de donații a început din data de 8 decembrie și durează până în data de 21 decembrie, iar pe 22 decembrie donațiile vor fi înmânate celor aproape 50 de copii din casele familiale. Oamenii pot să doneze îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, rechizite și unelte școlare”, ne-a transmis Rapoș Roland, unul dintre organizatori.

Firmele, asociațiile sau persoanele care doresc să facă donații în bani, îi pot contacta pe organizatori la numărul de telefon: 0746 968 867, urmând ca organizatorii să facă dovada achiziționării produselor.

„Din suma adunată se dorește să fie făcut câte un pachet de minimum 10 produse (dulciuri) pentru a le da copiilor din acele case familiale. Vom face poză la bonul de cumpărături și vom trimite acelor firme sau persoane care au făcut donații în bani, ca să vadă exact că donația este folosită pentru a ajuta și a oferi bucurie copiilor nevoiași. Știm că trăim zile mai grele, cu atâtea scumpiri, dar vă rog, dacă doriți și puteți, haideți să-i ajutăm pe acești copii”, transmit organizatorii într-o postare pe pagina de Facebook a Clubului.

 (Ioana Ardeleanu)

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio