Ştiri locale

Campania „Miercurea Orange” continuă la Cinema Arta din Sfântu Gheorghe!

Din data de 28 iunie continuă campania „Miercrea Orange” la Cinema Arta by Cityplex. Asemenea marilor orașe din România, și municipiul Sfântu Gheorghe s-a alăturat campaniei, conform căreia, în fiecare miercuri, vizitatorii se pot bucura de două bilete de cinema la prețul unui singur bilet.

Cum se poate solicita biletul Orange film?

Publicitate

Trimiteți mesajul FILM prin SMS la 241 sau descărcați pe mobil aplicația Orange film și intrați în meniul 241 al portalului, apoi alegeți  opțiunea  „solicita codul Orange film”.

2 bilete la preț de 1? DA!

După solicitarea biletului Orange, veți primi prin SMS un cod unic, pe care îl veți putea utiliza la difuzările de film din ziua de miercuri.

Este important de reținut faptul că aceste coduri unice sunt valabile doar pentru miercurea din săptămâna respectivă, pierzându-și valabilitatea după o săptămână.

Codul unic primit prin SMS se va prezenta miercuri, înainte de film, la casa de bilete din cinematograf, iar apoi vă veți putea bucura deja în doi de filmul de miercuri!

Cât ne costă?

SMS-ul trimis la 241 costă 0,062 EUR/sms (prețul conține TVA), iar în cazul aplicației se taxează traficul efectuat, conform planului tarifar activ.

Pentru mai multe informații accesați pagina Orange Film: www.orange.ro/film/

Personalul Cinematografului Arta by Cityplex își așteaptă cu răbdare și voie bună vizitatorii de teatru-film! Și nu uitați, dacă e miercuri, de acum încolo e Orange film!

Publicitate
banner we radio