Ştiri locale

Campania „Împreună pentru Eliza\” are şi site de promovare

Iniţiatorii campaniei \”Împreună pentru Eliza\”, tânăra de 19 ani din Sfântu Gheorghe diagnosticată cu metastaze pulmonare, au lansat recent şi un site de promovare a campaniei de strângere de fonduri pentru ajutorarea tinerei Eliza Cotioraş: www.impreunapentrueliza.ro.

Într-o postare pe Facebook, iniţiatorii campaniei explică:

\”Cu ajutorul acestui site ne va fi mai ușor să facem oamenii să afle de cazul Elizei. Nu toată lumea are acces la Facebook, așadar pe pliantele ce le vom printa, va apărea și acest site în cadrul căruia oamenii vor găsi toate informațiile.
Cel mai bun lucru pe care l-am putea obține ar fi să intrăm cumva și la televiziuni.
Am nevoie sa mă ajutați cu două lucruri: să distribuim cât mai mult pagina și siteul și să donați fiecare o sumă cât de mică.

Ce vreau să mai fac este să instalez câteva cutii prin oraș unde oamenii ce nu pot ajunge la bancă din diferite motive să poată lăsa bani pentru Eliza. (Dacă știți magazine, localuri, restaurante etc. unde am avea acces, nu ezitați să mă anunțați!)

Gabi Moldovan e un tip genial, vine zilnic și îmi aduce banii strânși de la elevii inimoși din Brașov. Astăzi am fost contactat de colegi de ai săi ce vor ca în februarie să organizeze la Brașov un spectacol pentru a o ajuta pe Eliza. Trebuie să fim acolo în număr cât mai mare!

Vă rog din toată inima, ajutați-ne să o salvăm pe Eliza!

Orice sumă e binevenită!\”

Cont disponibil pentru donaţii:
Elizabeth Cotioraș: RO62BTRLRONCRT0346422401
Specificații: Donație.

 

Publicitate
banner we radio