Ştiri locale

Campania „Atenție la motocicliști!” revine sâmbătă la Sfântu Gheorghe

După un an de pauză, în care nu a putut fi organizată din cauza restricțiilor anti-pandemie, campania „Atenție la motocicliști!” a asociației Free Adventurer Bikers revine la Sfântu Gheorghe.

Ajuns la a cincea ediție, evenimentul va fi organizat sâmbătă, începând cu ora 10:30, în parcarea fostului Hotel Bodoc, unde motocicletele vor fi expuse și vor putea fi admirate până la ora 12:00 când participanții vor porni în paradă spre Arena Sepsi.

Publicitate

Numărul participanților a fost limitat în acest an la 100, pe principiul „primul venit, primul servit”, spun organizatorii, iar înscrierile se pot face completând formularul care poate fi accesat AICI.   

„A V-a paradă cu motocicliști va avea loc pe 15 mai (sâmbătă), cu un numărul maxim de 100 de participanți permis de autorități în situația epidemiologică actuală! Totodată, nu este permisă staționarea în grupuri mai mari de 6 persoane, iar utilizarea corectă a măștii de protecție și distanța de 1,5 m sunt obligatorii (…) Rugăm toți participanții să respecte regulile de circulație în timpul paradei (și nu numai…) și să circule în mod civilizat, astfel încât să putem organiza parada și în viitor. Având în vedere situația epidemiologică actuală, cu sprijinul autorităților vom lua toate măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, astfel încât campania să se încheie cu succes și fără probleme”, au transmis organizatorii.

Campania „Atenție la motocicliști” a fost organizată pentru prima dată în 2016, cu scopul de a le atrage atenția conducătorilor auto despre prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor pe șosele, respectiv pentru responsabilizarea participanților în trafic în vederea reducerii numărului de accidente.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio