Ştiri

Căminele Studenţeşti Memorandumului şi Colină din Braşov intră în reparaţii

Ca în fiecare vară, Universitatea Transilvania începe lucrările de renovare în Complexele Studenţeşti Memorandumului şi Colină, anunţă BizBrasov.ro. Perioada de vară este propice pentru renovare, mai ales datorită timpului favorabil, dar şi pentru că majoritatea studenţilor intră în vacanţă.

Potrivit conducerii universităţii, în momentul de faţă sunt ample lucrări de refacere a faţadelor a câtorva cămine din Complexul Memorandumului. „Se lucrează în aceste zile la refacerea faţadelor a patru cămine din Complexul Memorandumului. Este vorba despre căminele 3, 5, 8, 9, urmând ca în perioada următoare să fie anvelopat căminul 10 şi căminul 4, care nu a beneficiat niciodată de astfel de lucrări“, a declarat Daniel Munteanu, prorector la Universitatea Transilvania.

Publicitate

Şi în Complexul Colină vor fi lucrări de renovare în această vară. Câteva alei degradate vor fi refăcute, la fel şi parcul din zonă. Conducerea universităţii are în plan şi să zugrăvească faţadele căminelor de aici.

În momentul de faţă, se lucrează la definitivarea caietelor de sarcini pentru realizarea de lucrări de mentenanţă în interiorul căminelor. Este vorba despre eventuale zugrăveli în camerele studenţeşti, schimbări de parchet sau reparaţii în băi.

Pe perioada vacanţei, mulţi studenţi rămân cazaţi în camerele de cămin pentru că au joburi sau sunt înscrişi la programe de practică derulate de companii. Indiferent dacă sunt la buget sau la taxă, ei trebuie să plătească cazarea pe perioada verii.

Publicitate
banner we radio