Ştiri locale

Câine găsit spânzurat într-o pădure de lângă Sfântu Gheorghe

Asociaţia pentru câini fără stăpân AMY din Sfântu Gheorghe a sesizat astăzi Poliţia şi a făcut un apel şi pe Facebook pentru găsirea vinovaţilor pentru uciderea unui câine şi spânzurarea lui într-un copac din pădurea de la ieşirea din oraş.

„Un caz incredibil….. catel spanzurat in padure in judetul Covasna, Sfantu Gheorghe.
Caz constatat si anuntat de catre doua persoane care plimbau cateii lor in padure. Dimineata asta 29.10.2016, ora 08,13 a venit apelul la mine. Ne-am deplasat cat de repede am putut la locul indicat si am gasit ceea ce vedeti pe fotografii….un mascul tanar spazurat in padure. Am chemat Politia Locala si Politia Municipiului Sfantu Gheorghe. S-au adunat probe fizice si biologice de catre cei de la Criminalistica. S-a facut proces verbal si se va depune plangere peste tot unde este necesar pentru investigarea acestui caz. Nu imi permit in momentul de fata sa dau alte detalii,dar in moment ce am permisiunea celor implicati in acest caz, ma voi intoarce cu detalii. Pe langa anuntarea autoritatilor a fost anuntat si presa. Vă rog daţi mai departe poate cineva recunoaşte căţelul şi aşa poate ajuta la prinderea criminalilor care au torturat, maltratat şi omorât un suflet nevinovat”, scrie Asociaţia AMY pe Facebook.

Infracţiunea de ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept, e pedepsită cu închisoare de la 3 luni la un an sau amendă judiciară.

Foto: Facebook

\"14568061_1685018141808762_2164899359469118151_n\"

Publicitate
banner we radio