Ştiri locale

Cabinetul medical din Covasna, reabilitat cu aproape 190.000 lei

Primăria Covasna a finalizat recent mai multe lucrări de reabilitare și modernizare a staţiunii balneoclimaterice, printre acestea numărându-se și reabilitarea exterioară a cabinetului medical, regularizarea cursului Pârâului Chiuruș și ridicarea nivelului albiei în zonele afectate de eroziuni, sau realizarea sistemului de preluare și canalizare a apei pluviale pe unele străzi. 

Pe lista obiectivelor finalizate se numără și clădirea cabinetului medical din Covasna care a fost reabilitată cu bani de la bugetul local, iar Primăria intenționează ca în perioada următoare să demareze lucrările la parcarea publică și zonele pietonale din imediata vecinătate a cabinetului.

„Am finalizat lucrările de reabilitare exterioară a clădirii cabinetului medical din str. Ștefan cel Mare. Am schimbat acoperișul, am montat tâmplărie exterioară nouă și am executat hidroizolația clădirii. Costul investiției este de aproximativ 190.000 lei și a fost finanțat exclusiv din bugetul local. Amenajarea terenului și a zonei exterioare a fost făcută, parțial, de către angajații Primăriei. La anul ne propunem să reabilităm parcarea publică și suprafețele pietonale din imediata vecinătate a clădirii cabinetului medical”, a precizat primarul Gyerő József.

Publicitate
banner we radio