Ştiri locale

Butoi plin cu excremente umane, găsit pe o stradă din Sfântu Gheorghe

Un butoi plin cu excremente umane, aruncat sub un podeț aflat la intersecția străzilor Orbán Balázs și Borviz din municipiul Sfântu Gheorghe, a fost găsit zilele trecute de câțiva angajați ai TEGA SA.

Mirosul pestilențial i-a speriat pe locuitorii din zonă, unii dintre crezând că ar fi vorba despre un cadavru aflat în putrefacție.

Publicitate

„Credem că există totuşi unele limite! Cineva dintre locatari ne-a semnalizat că acolo se află un butoi cu ceva extrem de putred în interiorul lui. Persoana respectivă s-a gândit că ar fi un corp uman. Din fericire nu era. Erau excremente (!!!) umane, ca să formulăm mai blând. Deși nu intră în competența noastră, mai ales că nu putem să cerem așa ceva de la un coleg, butoiul a fost ridicat de la faţa locului. Le mulțumim și aici colegilor pentru acest lucru!”, au scris, marți, reprezentanții TEGA SA într-o postare pe Facebook.

Aceștia au lansat un apel în mediul online, în care îi roagă pe locuitorii municipiului ca în cazul în care se întâlnesc cu situații similare să apeleze la 112.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio