Ştiri locale

Bursele Covalact-Ecou – Program de sprijinire a tinerilor liceeni din Sfântu Gheorghe

Începând cu anul 2016, Covalact și Asociația de Tineret Ecou derulează un program de sprijinire a tinerilor liceeni din Sfântu Gheorghe. Prin acest program vor fi acordate 10 burse, fiecare în valoare de 1.500 lei.

„Perioada de desfăşurare este cuprinsă între data de 1 octombrie şi 28 noiembrie, conform regulamentului publicat în media şi în unităţile şcolare din municipiu. Vor fi luate în considerare performanţele obţinute la competiţiile publicate în calendarul Ministerului Educaţiei, dar şi implicarea în proiecte de voluntariat. Până pe data de 1 noiembrie aplicanţii îşi pot depune dosarul, urmând ca pe data de 21 noiembrie să fie afişate rezultatele, iar premierea câştigătorilor va avea loc pe 28 noiembrie”, a precizat Anda Dobre, din partea companiei Covalact.

„Acest program este încă un rezultat foarte bun al parteneriatului dintre Asociaţia de Tineret Ecou şi Covalact, una dintre cele mai mari companii din judeţ, care ne este alături de câţiva ani în proiectele desfăşurate. Suntem încântaţi că au răspuns pozitiv la această idee şi că suportul financiar este foarte consistent, ceea ce demonstrează implicarea activă a companiei în comunitatea locală. De asemenea, prin acest program de burse ne-am dorit să stimulăm implicarea tinerilor în acţiuni de voluntariat, dovadă fiind importanţa acestui criteriu în grila de evaluare a dosarelor. Sperăm ca tinerii liceeni din Sf. Gheorghe să fie receptivi la acest program şi, de ce nu, aceste burse să fie acordate în fiecare an”, a declarat Alexandru Ujvarosi, preşedintele Asociaţiei de Tineret Ecou.

Dosarele depuse vor fi evaluate de către o comisie formată din profesori şi reprezentanţi ai societăţii Covalact şi ai Asociaţiei de Tineret Ecou. Regulamentul programului, precum şi alte detalii se găsesc pe pagina de facebook a evenimentului, Bursele Covalact-Ecou.

Publicitate
banner we radio