Ştiri locale

BURSELE COVALACT / ECOU. Program de sprijinire a liceenilor și profesorilor din Sfântu Gheorghe

Începând cu anul 2016, Covalact și Asociația de Tineret Ecou derulează un program cadru de sprijinire a elevilor și profesorilor din Sfântu Gheorghe, prin care vor fi acordate burse celor implicați din municipiul nostru.

Demersul de a sprijini tinerii liceeni din oraş și profesorii lor vine pentru a-i încuraja să  performeze mai bine și să ne asigurăm că vor contribui prin activitatea lor, alături de noi, pentru un  viitor mai bun. Programul acesta vine să completeze măsurile luate deja la nivelul municipiului, prin instituirea burselor Sfântu Gheorghe pentru elevi și studenți și suntem convinși că va fi de bun augur în comunitatea noastră.

Publicitate

Covalact este una dintre cele mai performante societăți comerciale și cel mai cunoscut brand național din zona noastră.

Asociația de Tineret Ecou are o experiență de aproape 15 ani în derularea programelor cu și pentru tineri, printre altele oferind frecvent burse pentru elevi.

După colaborarea excelentă în organizarea concursului Covalact Saint George City of Debate X, cele două entități au pus la cale un nou program de colaborare în beneficiul comunității locale, pentru a recompensa eforturile unor oameni deosebiți, fie ei elevi sau profesori.

În prima fază a programului, toți cei 5 șefi de promoție din acest an, de la cele 5 licee din municipiu, vor fi recompensați cu câte 555 de lei, în onoarea vârstei pe care municipiul Sfântu Gheorghe o împlinește în acest an.

În cea de-a doua fază, începând cu toamna anului 2016, vor fi organizate anual sesiuni pentru tinerii liceeni și profesorii lor, după un program care va fi comunicat ulterior, prin care vor fi acordate 10 burse de câte 1500 de lei.

Oana Laslo, Director Financiar Covalact SA

Mădălin Guruianu, Coordonator Proiecte Asociația Ecou

Publicitate
Publicitate
banner we radio