Sport, Ştiri locale

Bronz pentru Adina Popescu (Sepsi-SIC) la Jocurile Mondiale pe plajă

Luptătoarea Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, Adina Popescu, a câștigat o medalie de bronz la Jocurile Mondiale pe plajă care au loc în aceste zile în Qatar.

Publicitate

Peste 1.200 de sportivi din 97 de țări participă la Jocurile de cinci zile din Doha și se întrec în 14 sporturi, competiţiile având loc pe plajă.

Adina Popescu, în vârstă de 29 de ani, a fost pe podium la lupte livere, categoria 70 kg. Cele 10 sportive au fost împărțite în două grupe, iar Adina le-a învins pe Kezban Akcin (3–2), Brenda Aguiar dos Santos (3–0) şi Sonia Marina Pereira Brazio (3–1), însă a pierdut cu Sleisz Gabriella (1–3).

În semifinale, Adina Popescu a luptat împotriva Alinei Berezhna, dar rivala din Ucraina a câştigat şi a ajuns în finală (1-3), în timp ce luptătoarea noastră a întâlnit-o din nou, în finala mică, pe unguroaica Sleisz Gabriella, pe care a învins-o de această dată (1-0).

Clasament final lupte libere feminin, cat. 70 kg: 1. Tatiana Renteria (Columbia), 2. Alina Berezhna (Ucraina), 3. Adina Popescu (România), 4. Gabriella Sleisz (Ungaria)

Publicitate