Ştiri locale

VIDEO. Bonnie Tyler la Zilele Sfântu Gheorghe. Artificiile vor fi înlocuite de lampioane

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au anunţat joi principalul nume internaţional care va concerta la ediţia a 25-a a Zilelor Oraşului. Astfel Bonnie Tyler va concerta duminică, 24 aprilie, pe scena principală a Zilelor! Vunk şi Andra sunt alte nume sonore care vor cânta la Sfântu Gheorghe în acest an.

Astfel, programul de la scena principală a fost definitivat. Vineri, 22 aprilie, vor concerta Black Velvet, Vunk, Balkan Fanatik şi orchestra DelaDap din Austria. Sâmbătă, 23 aprilie, vom putea vedea concertele Andra, Karthago şi Pokolgép, iar duminică vor urca pe scenă Luiza Zan, urmată de celebra Bonnie Tyler şi de formaţia maghiară LGT.

Publicitate

De asemenea, la încheierea festivalului din acest an, focul de artificii care aduna zeci de mii de oameni în centrul oraşului va fi înlocuit de o lansare de sute de lampioane.

„Zilele Sfântu Gheorghe nu se vor termina anul acesta cu artificii, ci se vor ridica sute de lampioane. Poate că după tragedia din Colectiv nu este prea popular să faci focuri de artificii, dar, la o adică, şi lampioanele sunt frumoase şi romantice dacă se lansează în acelaşi timp. Am vrut să facem ceva deosebit ca să marcăm a 25-a ediţie a evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Zilelor Sfântu Gheorghe, Erdely András.

Publicitate
banner we radio