Ştiri locale

Biroul pentru Tineret din Sfântu Gheorghe lansează programul „Noi, femeile”

Biroul pentru Tineret din cadrul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe lansează un program de tineret intitulat „Noi, femeile”, care își propune să ofere un loc și un spațiu în care femeile cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani să se întâlnească, să împărtășească experiențe și să găsească soluții comune la problemele cu care se confruntă. În acest fel, organizatorii își propun să creeze o comunitate în care cele care participă să se simtă binevenite și să se întoarcă pentru a se reîncărca, a se dezvolta și a învăța lucruri noi.

În cadrul întâlnirilor, participantele vor discuta o varietate de subiecte cu profesioniștii invitați, cum ar fi așteptările societății față de femei, probleme legate de relații, stiluri de viață sănătoase, ocuparea forței de muncă, modă sau chiar îngrijirea personală.

Publicitate

Prima întâlnire va avea loc pe 12 septembrie, la ora 17:00, în curtea Casei de Cultură „Kónya Ádám”, tema fiind clișeele și stereotipurile despre feminitate, precum și modul de abordare a rolurilor de gen și a așteptărilor față de femei.

Printre invitați se vor număra viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Vargha Fruzsina, directorul Teatrului de Păpuși „Cimborák”, Péter Orsolya, precum și scriitorul și profesorul universitar, medic psiholog Dr. Antalka Agota. Discuția va fi moderată de Anna Mária Popa, director al Teatrului „Andrei Mureșanu”.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
Publicitate
banner we radio