Ştiri locale

Biletele de autobuz pot fi cumpărate online la Sfântu Gheorghe

Din această lună, aplicația 24pay a devenit disponibilă și în Sfântu Gheorghe, ajungând astfel la prezență în 18 orașe la nivel național. Soluția de plată digitală dezvoltată de compania PTP Online și deținută de PayPoint România a încheiat un parteneriat cu societatea Multi-Trans S.A., pentru a oferi locuitorilor din Sfântu Gheorghe posibilitatea de a achiziționa bilete pentru transportul în comun direct de pe telefonul mobil.

„Având în vedere experienţele din alte oraşe, suntem convinşi că această aplicaţie o să ne ajute, şi nu numai pe noi, ci mai ales pe călători, pentru că este o modalitate simplă, sigură, merge repede, călătorii nu trebuie să se mai deplaseze la punctele de vânzare a biletelor. Din ce am văzut în alte oraşe, printre care şi în Braşov, aplicaţia funcţionează foarte bine. Ajută, de fapt, călătorii, pe cei care au telefoane mobile, pentru că în câteva secunde îşi pot procura biletul la acelaşi preţ ca la orice punct de vânzare, fără să mai aştepte. Plata se face instant, iar verificarea se face direct de pe telefon, aşa că este foarte simplu”, ne-a declarat directorul Multi-Trans, Tittesz Zoltán.

Publicitate

Municipiul Sfântu Gheorghe completează astfel lista celor 17 localități unde aplicația este deja disponibilă pentru călători, printre care se numără și București, Cluj-Napoca, Iași, Arad, Brașov sau Sibiu.

Aplicația 24pay a fost lansată în urmă cu 4 ani, iar în septembrie anul acesta a atins pragul de 1.000.000 de descărcări din magazinele online de aplicații. 24pay oferă utilizatorilor mijloacelor de transport în comun posibilitatea de a achiziționa rapid și sigur bilete. Tichetele de călătorie pot fi cumpărate prin intermediul cardului bancar salvat în aplicație. Plățile pentru achiziționarea biletelor sunt derulate în baza parteneriatului încheiat cu Banca Transilvania.

Publicitate
banner we radio