Ştiri locale

Bărbatul care a distrus mai multe obiecte pe o stradă din Târgu Secuiesc, surprins de o cameră video. Poliția îl caută!

Persoana care în noaptea de duminică spre luni a distrus un coş de gunoi stradal şi patru puieţi pe o stradă din Târgu Secuiesc a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, iar Poliția a deschis dosar penal pentru distrugere și îl caută pe făptaș.

Primăria municipiului a publicat imaginile care surprind un bărbat în timp ce lovește cu piciorul tot ce întâlnește în cale (AICI), iar reprezentanții instituției au transmis că acesta va fi cercetat penal pentru faptele sale.

„Făptașul a fost identificat și este urmărit penal. Să avem grijă de mediul înconjurător, să îl apreciem!”, au scris reprezentanții Primăriei Târgu Secuiesc într-o postare pe Facebook.

În imaginile care însoțesc textul se poate observa cum bărbatul, care pare nervos, traversează strada, iar când ajunge în dreptul unui coș de gunoi stradal începe să îl lovească cu piciorul. Pagubele au fost estimate la peste 1.200 de lei.

„Am cumpărat puieţii aceştia cu 250 de lei bucata acum un an şi jumătate, plus manopera, plus necazurile pe care ni le creează, pentru că se dezvoltă frumos iar peste noapte vin unii şi rup şi distrug. Astfel de lucruri se întâmplă cam o dată la două-trei luni (…) Mai deranjantă decât paguba este partea morală, faptul că unii oameni ajung să distrugă ceva ce e frumos şi plăcut pentru ceilalţi”, ne-a spus directorul Serviciului Public Local Târgu Secuiesc, Derzsi Gyula.

Polițiștii covăsneni s-au sesizat din oficiu și au deschis dosar penal pentru distrugere.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Secuiesc s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea identificării persoanei care a săvârșit fapta. Totodată, a fost înregistrat un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere”, ne-au transmis reprezentanții IPJ Covasna.

Aceștia au precizat că până în prezent bărbatul nu a fost identificat.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio