Ştiri locale

Bărbat tâlhărit la Sfântu Gheorghe de un tânăr de 17 ani. Polițiștii l-au prins în scurt timp pe agresor

Un tânăr în vârstă de 17 ani este cercetat de polițiștii covăsneni pentru tâlhărie calificată, după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:30, a atacat și agresat fizic un bărbat pe o stradă din Sfântu Gheorghe, furându-i telefonul mobil.

În momentul atacului, victima se afla în vecinătatea blocului în care locuiește. În urma loviturilor suferite, bărbatul s-a ales cu nasul fracturat, un dinte rupt și buza spartă, și va avea nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale. Polițiștii din Sfântu Gheorghe s-au mobilizat și l-au prins la scurt timp pe autorul agresiunii. La data de 2 mai, persoana în cauză a fost prezentată cu propunerea de arestare preventivă instanței de judecată pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, iar aceasta a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.  

Publicitate

„La data de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre faptul că la aceeași data, în jurul orei 01:30, un bărbat ar fi fost agresat fizic de către o persoană necunoscută în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918, către domiciliul său din municipiul Sfântu Gheorghe. Totodată, în urma agresiunii persoanei vătămate i-ar fi fost sustras telefonul mobil. În urma unor activități investigative desfășurate, la data de 1 mai a.c., polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii”, au transmis reprezentanții IPJ Covasna într-un comunicat de presă.

Oamenii legii au găsit asupra tânărului de 17 ani telefonul pe care l-a sustras, prejudiciul fiind recuperat și returnat victimei.

Publicitate
banner we radio