Ştiri locale

Bărbat tâlhărit în faţa unui bar din centrul oraşului Sfântu Gheorghe

 

Marți, 28 noiembrie 2017, în jurul orei 18:00, polițiștii au fost sesizați printr-un apel prin numărul unic de urgență 112, despre faptul că o persoană ar fi fost victima unei tâlhării, pe raza municipiului Sfântu Gheorghe.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, în cel mai scurt timp, pentru verificări. Victima a fost identificată în persoana unui bărbat de 43 de ani, din satul aparținător Coșeni, care le-a relatat polițiștilor faptul că, în timp ce se afla în fața unui bar din zona centrală, persoane necunoscute l-au deposedat prin acte de violență, de suma de 600 de lei.

Publicitate

S-a constituit o echipă de cercetare, iar în urma investigațiilor efectuate, în aproximativ două ore de la sesizare, a fost identificat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea acestei fapte. Față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, polițiștii au identificat alte trei persoane care l-ar fi ajutat pe tânărul de 19 ani să comită fapta, iar cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate participația fiecăruia la săvârșirea infracțiunii, iar în funcție de aceasta se vor dispune și măsurile legale care se impun.

(IPJ Covasna)

Foto arhiva

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio