Ştiri locale

Femeie găsită înecată în Râul Olt la Sfântu Gheorghe

UPDATE! ISU Covasna a comunicat că trupul găsit înecat în Râul Olt este al unei femei, nu al unui bărbat, aşa cum se crezuse iniţial.

_____________________

Publicitate

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost scos miercuri dimineață din apele Râului Olt, la Sfântu Gheorghe, după o intervenție a pompierilor covăsneni care a durat aproximativ 30 de minute.

Purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Lt. Marius Tolvaj, ne-a precizat că în urma unui apel la 112, în jurul orei 08:30, la fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD, două echipaje cu barcă și un echipaj de descarcerare, care au început căutările pe ambele maluri ale Oltului. 

„În jurul orei 08:30 am primit un apel din partea unei persoane care a văzut de pe podul de la ieșirea din municipiu un corp care plutește în Râul Olt. Au fost formate echipe de căutare-salvare, două echipaje cu barcă și echipaje pe ambele maluri ale Râului Olt. În aproximativ 30 de minute a fost descoperit trupul neînsuflețit al unei femei”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Covasna.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe ne-a declarat că este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 60-70 de ani, în prezent fiind derulate cercetări pentru a se stabili identitatea acesteia și împrejurările în care s-a produs decesul.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio