Ştiri locale

Bărbat din Sfântu Gheorghe care amenința că se va sinucide, convins de ISU să renunțe la gest

Un bărbat din Sfântu Gheorghe care amenința că își va pune capăt zilelor, într-un bloc de pe strada Nicolae Iorga, a fost convins să renunțe la gestul disperat. Miercuri, în jurul orei 11:00, pompierii covăsneni au fost alertați de dispeceratul ISU Brașov, în urma unui apel la 112 făcut de angajata unei librării din Brașov, care ar fi primit câteva filmări pe telefonul mobil prin care bărbatul în vârstă de aproximativ 30 de ani amenința că se va sinucide.

Mai multe echipaje ale ISU-SMURD s-au deplasat la fața locului, iar în urma negocierilor, bărbatul a fost convins să renunțe, fiind preluat și transportat la spital.

Publicitate

„În jurul orei 11:00, Dispeceratul ISU SMURD Covasna a primit un apel de la ISU Brașov, alertat de către o angajată la o librărie din municipiul Brașov, care a luat la cunoștință prin primirea unor videoclipuri pe telefon despre o posibilă tentativă de suicid în municipiul Sfântu Gheorghe. Prin urmare, s-a luat legătura cu apelantul în vederea localizării persoanei în cauză. În cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe s-au deplasat la fața locului alături de polițiști din cadrul IPJ Covasna. La adresa relatată a fost găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, s-a negociat cu acesta, fiind convins să renunțe”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Alexandru Marian Rechițean.

Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio