Ştiri locale

Balvanyos Resort a câștigat cele mai multe premii la Top Hotel Awards și Premiile SPA România

Cele mai bune afaceri din industria hotelieră, a turismului și ospitalității au fost premiate zile trecute la Gala „Top Hotel Awards 2023” și „Premiile SPA România 2023”.

Pentru prima dată în cei 12 ani de activitate, în cadrul Conferinței anuale SPA România, organizată de „despreSpa.ro” și Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), au fost acordate premii pentru evoluția pieței în cadrul unei gale care a avut loc în data de 17 mai, la Cluj.

Printre centrele SPA premiate pentru faptul că au reușit să aducă experiențele wellness la nivel de artă s-au numărat și Centrul Balnear Covasna – Hotel Căprioara și Balvanyos Resort, acesta din urmă primind cele mai multe premii.

Grand Santerra Spa (Balvanyos Resort), 4 premii

Grand Santerra Spa (Balvanyos Resort) a primit marele premiu la categoria Best SPA Hotel / Resort – Pentru relaxare & leisure, marele premiu pentru Best SPA Design, dar și premiul pentru „Best SPA Concept – Wellness & lifestyle SPA, în vreme ce Centrul Balnear Covasna Hotel Căprioara a fost premiat la categoria „Best SPA Concept – Medical Spa”. Câștigătorii au fost premiați cu câte „un trofeu ca o operă de artă – creat de tânărul sculptor român Ovidiu Toader”, potrivit organizatorilor.

„Grand Santerra Spa – cel mai premiat Spa din țară. Săptămâna trecută a plouat cu premii la gala premiilor Spa din România, organizată de OPTBR și despreSpa.ro. Am luat marele premiu în categoriile: Best Spa Hotel pentru relaxare&leisure, Best Spa Design și Best Spa Concept. Mulțumim juriului pentru premiile acordate. Suntem recunoscători pentru colegii noștri și pentru oaspeții care ne trec pragul”, au transmis reprezentanții Balvanyos Resort, într-o postare pe Facebook.

Szikra, Isabella Boutique Hotel, Grand Santerra Spa, Balvanyos Resort și Hotel Castel Daniel, premiați la Top Hotel Awards 2023

Săptămâna aceasta a avut loc și Gala Top Hotel Awards 2023, organizată la Hotelul JW Marriott din București, unde marți, 23 mai, au fost premiate cele mai importante proiecte din industria turismului și ospitalității din România, împreună cu cei mai buni profesioniști din domeniu.

La această ediție, 6 afaceri covăsnene au fost nominalizate, iar cele mai multe premii au fost obținute, din nou, de Balvanyos Resort.

Szikra și Isabella Boutique Hotel Sfântu Gheorghe au obținut locul 3 la categoriile „Most Popular Hotel of the Year – 3 stars” (cel mai popular hotel de 3 stele al anului) și „Best Culinary Experience” (cea mai bună experiență culinară).

Hotel Castel Daniel din Tălișoara a obținut locul 2 la categoria „Most Beautiful Mansion / Castle” (Cel mai frumos conac/castel), categorie deschisă clădirilor istorice transformate în unități de cazare, care se remarcă prin păstrarea arhitecturii originale, design și concept, oferindu-le oaspeților experiențe de poveste.

Balvanyos Resort a obținut locul 2 la categoria „Best Resort”, care premiază unitățile de cazare tip complex turistic (vile sau căsuțe), clasificate la 4 și 5 stele, și care le oferă oaspeților o experiență memorabilă prin serviciile și facilitățile diverse, de înaltă calitate; în vreme ce Grand Santerra Spa (Balvanyos Resort) a obținut locul 2 la categoria „Best Hotel SPA” (Cel mai bun hotel SPA), la care anul trecut a obținut locul 3. Categoria se adresează SPA-urilor hoteliere care se remarcă prin design și concept, dar și prin varietatea și calitatea serviciilor oferite.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio